1. Sıcak sütü mikserle hızlı devirde çırpmak.
2. Termos bardaklardan birinin içine biraz süt koyup kokteyl hazırlar gibi güçlü ve hızlı bir biçimde çalkalayın. (Ben en çok bunu seviyorum) Normal shakerla veya benzeri bir şeyle yaparsanız süt sıcakken denemeyin bile. :)
Zevkinize göre hazırladığınız kahvenizin üzerine köpüğü dökün ve hazır.
Aşırı bir köpük istemiyorsanız zaten sıcak sütün köpüğü size yeter, ama çok fazla köpük istiyorsanız soğuk veya oda sıcaklığında süt kullanın ve köpüğü dökerek değil kaşıkla koyun.
Aynı şekilde buz ile soğuk sütü çalkalayarak elde ettiğiniz köpüğü 1 ölçü vodka 1/2 ölçü Kahlua karışımına dökerek white russian da yapabilirsiniz. ( mesela 2 shot süt, 1 shot votka, tercihinize göre 1 veya 1/2 shot kahlua)