- Fener balığı çorbası yapımında, bir tane orta boy fener balığı kullandım. Balığın derisini soyarak yüzeyinden tamamen çıkardım. Üzerinde etiyle birlikte kuyruk kısmını kestim. Kafasını bıçakla ikiye böldüm. Bir tane kuru soğanı irice yemeklik doğradım.
tavada kalkan ciğeri
Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...

-
Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...
-
Patlıcan Yoğurtlaması Üstü Köfte Tarifi MALZEMELER 500 gr kıyma 2 adet kırmızı biber 1 yemek kaşığı irmik 1 adet soğan 2 diş sarımsak 1 ...
-
Kış Tatlısı Kış aylarında yenilebilecek tatlılar listesine bunu da ekleyin. ( Kıvamı ve lezzeti tam tutan bi kış tatlısı oldu ) Tabanına : ...
-
Türkiye'de hemen hiçbir yerde rastlamadığım kırmızı kadife kek, orijinal haliyle red velvet cake , Amerikan kökenli aslen kırmızı rengi...
-
Görüntüsü ile bu Tatlıya KOZALAK TATLISI demek istedim işte tarifi ve Gerekli Malzemeleri 4 paket metro çikolata 3 yemek kaşığı süt 1 yemek...
-
Fırın yemeklerini beşamel soslu değillerse çok tercih etmiyorum genelde ama bu istisnalardan biri, çünkü beşameli aratmayacak malzemelerimiz...
-
Keçi Peyniri ve Biberiyeli Yabanmersinli Galette Tarifi Daha önce birkaç kez galette yaptık sanırım. Gerçi siz yaptınız mı bilmiyorum, ben y...
-
Cupcake sevmeyen var mı bilmiyorum ama ben bayılırım. Özellikle de içi dolgulu olanlara :) Bazen üşenip içini doldurmadan direkt süsleme aşa...
-
Cake Pops yapmazsa ölecek hastalığına yakalandığımı sandığım için yaptım bunları. Yapmazsam ölürdüm yani o derece. Zaten sabırsız bir insanı...
-
Entremet yapmayı denemek ister misiniz emin değilim. Baya uğraştıran bir şey. Bir gününüzü buraya harcamanız gerek neredeyse. Entremet ...