2 su bardağı ılık süt
1 tatlı kaşığı nescafe
2 paket (400 g) kedi dili bisküvi
2 paket krem şanti
1 su bardağı soğuk süt
1 paket labne peyniri
150 g çokokrem
1 adet muz
Hazırlanışı:
Ilık sütün içinde nescafeyi eritiyoruz.
Kedi dili bisküvileri bu sütte ıslatıyoruz.
Kelepçeli kalıbın etrafına dik olark yerleştiriyoruz. Bisküvilerin boyu kalıbınızdan uzunsa uç kısmından keserek istediğiniz boyu elde edebilirsiniz.
Kalıbın çevresi bittiğinde ıslattığımız bisküvilerle tabanını kaplıyoruz.
Derin bir kap içinde 2 paket krem şantiyi 1 su bardağı soğuk sütle çırpıyoruz.
Krem şantinin içine labne peyniri ve çokokremi ekleyerek karıştırmaya devam ediyoruz.
Hazırladığımız kremanın yarısını bisküvilerin üzerine yayıyoruz.
1 adet muzu dilimleyerek kremanın üzerine yerleştiriyoruz.
1 kat daha bisküviyi ıslatarak muzların üzerini kaplıyoruz.
Kalan kremayı bisküvilerin üzerine yayıyoruz.
Ben üzerini 1 paket sütlü çikolata rendesi ve cevizle süsledim, siz de istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Hazırladığımız pastayı 1 gece buzdolabında bekletiyoruz.
Kalıptan çıkardıktan sonra hemen dilimlemeyeceksek bir kurdele ile bağlıyoruz.
Afiyet olsun :)))