1 Ağustos 2016 Pazartesi

2016 MAGNUM ÇEKİLİŞİ



Magnum yine uzun süredir yaptığı gibi bir dondurmayla hayalleri hediye ediyor. Hediyeyi alma şansı yakalamak için damak tadınızı taçlandıran, her biri birbirinden farklı lezzetle dolu olan Magnum dondurmalarını yedikten sonra çubuktaki kodu (Adınız, soyadınız, adresiniz ve kod ile birlikte) 2992' ye mesaj göndermeniz yeterli. Magnum Maserati çekilişine geçerli veya hatalı tüm kısa mesajlarınız Turkcell, Türk Telekom (Avea) ve Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya yansıtılır. Dilerseniz
Magnum çekilişine www.magnum.com.tr/maserati internet sitesindeki formu doldurarak ya da Android veya IOS uygulamalarını cihazınıza indirerekte katılabilirsiniz. (İsim, soy isim ve şifre ile birlikte.) Belirtilen bilgilerden herhangi biri eksik olan katılımcılara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Çekiliş sonucunda kazanılan hediyeyi almak için şifresini kullandığınız Magnum dondurma çubuklarını saklayınız.
Magnum Classic, Badem, Beyaz, Antep Fıstıklı, Double Çikolata, Double Karadut&Böğürtlen, Double Fıstık Ezmesi, Tiramisu, Créme Brulee, Tarçın ve Portakal dondurma çubuklarındaki şifreyi kullandığınız taktirde Magnum Maserati çekilişi için 2 hak; Magnum Mini Classic-Badem-Beyaz, Mini Classic-Antep Fıstık- Fındık, Mini Classic, Mini Double Karadut&Böğürtlen-Çikolata Karamel, Mini Double Fıstık Ezmesi, Mini Kisses, Mini kış serisi dondurma çubuklarındaki şifre ise 1 hak kazandıracaktır. Bu Magnum çekilişine Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş, U2 Tanıtım ve Promosyon Hizm. Tic. Ltd. Şti., Narkoz İletişim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, ve 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış olsalar dahi ikramiyeleri verilmez.
Magnum çekilişi 15.05.2016(00:01) - 04.09.2016(23:59) tarihleri arasında geçerlidir. Magnum çekilişi sonuçları ise 17.09.2016 tarihinde Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye basınında duyurulacaktır. Magnum Maserati çekilişini kazanan talihliler taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen sorunlardan dolayı Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş sorumlu değildir.

Magnum çekilişinin kazanan asıl talihliler, başvurmak için en geç 02.10.2016; yedek talihliler ise, en geç 17.10.2016 tarihine kadar kimlik ve ikramiye kazandıkları okunabilir haldeki şifreli ürün çubuğu ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri' ne başvurmaları halinde Magnum çekilişinin ikramiyelerini almak için hak kazanacaklardır. Belirtilen tarihlere kadar talihliler bilgileri ile başvurmaz ise ikramiyelerini teslim alamazlar. Magnum Maserati çekilişi için katılım adedinde bir sınırlama yoktur. Katılımcı başka bir Magnum dondurması alıp, Magnum çubuğundaki şifre ile tekrar Magnum çekilişine katılabilir. Kazanılan ikramiye nakit olarak talep edilemez, hak devredilemez, nakde ya da mala çevrilemez.

tavada kalkan ciğeri

Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...