15 Haziran 2016 Çarşamba

ISPANAK BALIĞI


ISPANAK BALIĞI NASIL YAĞILIR
ISPANAK BALIĞI TARİFİ
ISPANAK BALIĞI
Chef Gülhan Kara' nın katkılarıyla gerçekleşen Urla Barbaros Köyü Oyuk Festivali  benim de jürisinde yer aldığım Hamurişleri yarışmasında 2. olan   İCLAL DEMİRAL' ın Ispanak Balığı tarifi gerçekten nefisti..




2. olan   İCLAL DEMİRAL' e  Chef Gülhan Kara ile hediyesini verirken.
  • MALZEMELER:
  • Ispanak
  • Bulamaç İçin:
  • Un
  • su
  • tuz
  • Kızartmak İçin:
  • Sıvı yağ
  • YAPILIŞI:
  • Ispanakları yıkayın ve kaynar suya sokup çıkarın.
  • Birkaç adet ıspanağı saplarıyla birlikte ucuca ekleyip bükün.
  • Un, su ve tuzu boza kıvamında çırpın.
  • Ve büktüğünüz ıspanakları tek tek bulamaça bulayıp kızgın sıvı yağda kızartın.
  • Yoğurt ile servis yapın.
  • AFİYET OLSUN

tavada kalkan ciğeri

Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...