KURU MEYVELİ VE MÜSLİLİ KUP
Kahvaltı veya ara öğünler için harika bir reçete...Son haftalarda eşimin vazgeçilmez kahvaltısı haline geldi...Sevdiğiniz mevsim meyvelerini kullanabilirsiniz..
- MALZEMELER:
- 500 gr kaymaksız yoğurt
- 4 yemek kaşığı bal
- 150 gr kadar kuru meyveli müsli
- ÜZERİ İÇİN:
- Mevsim meyvesi
- Fındık veya ceviz veya badem veya antep fıstığı
- YAPILIŞI:
- Bir kabın içinde yoğurt ve balı güzelce karıştırın.
- Kupların dibine bir miktar kuru meyveli müsli koyun, üzerine yoğurt karışımından da bir miktar koyun.
- Kup doluncaya kadar bu işlemi tekrarlayın.
- Arzu ederseniz kat aralarına dilediğiniz mevsim meyvelerinden koyabilirsiniz.
- Kupların üzerini meyve dilimleri, fındık veya ceviz veya badem veya antep fıstığı ile süsleyebilirsiniz.
- AFİYET OLSUN