14 Ekim 2019 Pazartesi
sardalya nasıl pişirilir
Sardalya'nın en güzel olduğu aylar, Temmuz ve Ekim aylarıdır. Bu aylarda tutulan sardalya, tat ve lezzet bakımından zirvededir. Sardalya, her şeşit balık pişirme yöntemi kullanılarak pişirilir ve tüketilir. Başta sardalyanın kızartması, ızgarası, buğlaması ve tuzlaması yapılır. Ardından, sardalyayı nasıl yemek isterseniz o şekilde pişirebilirsiniz. Sardalyayı fırında, kağıtta, sacta, kiremitte, tencerede, güveçte, asma yaprağında sade veya sebzeli olarak pişirmeniz mümkün.
Devamı »
tavada kalkan ciğeri
Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...

-
ÇİKOLATALI PASTA NASIL YAPILIR? ÇİKOLATALI PASTA TARİFİ ÇİKOLATALI PASTA Keki, kreması ,kaplaması bol bol çikolata..Hani cafeler de kahvenin...
-
BÜYÜKADA PRINCESS HOTEL BÜYÜKADA PRINCE ISLANDS PRENS ADALARI BÜYÜKADA OTELLERİ ADA Bilmiyorum kimler Füreya ve Bir Dinazorun Anıları kitapl...
-
FAKİR’DEN BAHAR RENKLERİ Küçük ev aletleri sektörünün öncü markası Fakir Hausgeräte , reng...
-
AYVALI ZEYTINYA ĞLI KEREVIZ NASIL YAPILIR? PORTAKALLI KEREVİZ TARİFİ Tam mevsiminde ayva, kereviz ,havuç ve portakallı nefis birzeytinyağlı...
-
Çikolatanın her türlüsünü severim. Beyaz, sütlü, bitter, bitter ötesi; yoğurtlu, portakallı, biberli... Sadece mümkünse fındıklı olmasın. Fı...
-
Böyle bol çikolatalı pastayı havalar ısındığından beri yemedim diyebilirim. Bana ağır geliyor çok sevsem de. Sanki bol çikolatalı pastalar t...
-
Merhaba. Direniş, diktatörlüğe, halkı yanıltmaya, bize edilen hakaretlere ve saman altından su yürütenlere karşı direnişimiz devam ediyor. B...
-
Ispanaklı KÖMBE (Tam ölçülü ) 5 su bardağı un 1,5 su bardağı ılık su Tuz İç harcı İÇİN; 1 bağ ıspanak 1 kase lor 5 adet orta boy soğan...
-
ÇAY KEYFİNİ OFÇAY İLE MÜKEMMEL YAŞAYIN Biz çayın tiryakisiyiz. Bizde çaysız olmaz! Çünkü " Çayı koy ge...
-
MANTAR KURABİYE TARİFİ MANTAR KURABİYE NASIL YAPILIR? MANTAR KURABİYE Gerçek mantar değil :) Kurabiye Bazı kurabiye hamurlarını tutmak, yoğ...