27 Ekim 2019 Pazar
sardalya balığı kızartması
Sardalya balığı kızartması veya tavası nasıl yapılır? Sardalya balığı hamsi gibi temizlenir. Başı koparılır ve içi temizlenir. Temizlenen sardalya bol su ile yıkanır ve suyu süzülür. Sardalya tuzlanır ve karıştırılır. Tuzlanan sardalya mısır unu, buğday unu ile kaplanarak yağ içinde kızartılır. Mısır unu ve buğday unu sardalya kaplamasında ayrı ayrı kullanılabileceği gibi, karıştırılarakta kullanılabilir.
Devamı »
tavada kalkan ciğeri
Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...
-
Instagramdan en cok tarifi sorulan paylasimlarimin basinda geliyor diyebilirim vanilyali profiterol. Aslinda tabi ki profiterol degil adi am...
-
Çikolata Kremalı Muzlu Klasik Sarı Kek Tarifi Selaaaaaaam!!!!!! Ben döndüm sanırım. Bloga tarif eklemeyeli epey olmuş. Yaz ben hiçbir şey ya...
-
Hala kahvaltı yapmayanlar çay demlenene kadar bir pizza yapabilirsiniz desem 😇😇😇 TAVA PİZZASI TARİFİ 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta 1...
-
Şu an odam darmadağın, her şey her yerde ve ben blog yazıyorum. Bir yıl içerindeki 5. taşınmamı gerçekleştirmek üzere hazırlıklara başladım....
-
Mutfakta prestijin ve mükemmelliğin simgesi Le Cordon Bleu’nün ünlü mezun şefleri 2017 yılının gastronomi trendlerini sektörle paylaşıyor! D...
-
Malzemeler: Çanak için; 350 g kıyma 3 dilim bayat ekmek içi 1 adet yumurta 1 adet rendelenmiş soğan Tuz Karabiber Patates püresi için; 2 ade...
-
Yılbaşında en çok ne yapmayı seviyorsunuz? Merak ediyorum, postu okursanız lütfen yorum olarak da yazın. Gaziantep'teyken, tabi küçükken...
-
Tamamen uydurma bir tarif oldu ama sonucunu çok beğendiğimiz ve çok kolay olduğu için sizinle de paylaşmak istedik. Ispanakları pişirmiyoruz...
-
Her türlü pasta ve kekte kullanabileceğiniz gibi meyvelerle de tüketebileceğiniz bir krema. Eğer koyu kıvamlı bir krema elde etmek istiyorsa...