1 Şubat 2017 Çarşamba

HARİKA KANATLAR OYUNCAK


KARAKTER DÜKKANI
HARİKA KANATLAR OYUNCAK
ÇOCUKLAR İÇİN DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Çok sevdiğim bir arkadaşımın 4. yaşındaki oğlu Alp' in  doğum günü için hediye arayışlarına girdim... Önceden anaokulu öğretmenliği yaptığım için çocuk gelişimi hakkında eğitimler aldım... Bir çocuğa en doğru hediye öncelikle cinsiyetine, yaşına, ilgi ve beceri alanlarına göre olmalıdır... Bütün bunların ötesinde insan sağlığını olumsuz yönde etkilemeyecek malzemeden üretilmiş olmalıdır!

Sevgili arkadaşım Şafağın Dünyası' nın 2 oğlu var ve çocukları için alış verişlerini Karakter Dükkanı' n dan yapıyor...Bu benim için önemli bir referans...Hemen www.karakterdukkani.com  a girdim.... Karakter Dükkanı, çocukların  televizyon veya sinemadan tanıdıkları ve sevdikleri çizgi film karakterlerini oyuncaklardan giysilere; yatak takımlarından beslenme araç gereçlerine; okul malzemelerinden,doğum günü parti süslemelerine kadar çok geniş ürün yelpazesiyle sunuyor... Yani evimizde oturup kahvemiz çayımız elimizde çocukların  renkli dünyasına  yolculuk yapabilir, çocukluğumuza dönebiliriz... Biz mutlu...çocuklar mutlu....
/


Küçük Alp  uçaklara bayılıyor... Bu sebeple tercihim Harika Kanatlar Uzaktan Kumandalı Oyuncak oldu... Küçük Alp, Jett Uzaktan Kumandalı oyuncağı ile mutluluktan uçacak :)

Neden mi Karakter Dükkanı?

Çünkü; ürünlerin %100 orjinal olmasını garanti ediyorlar.
Kargo süresi ise 1-3 iş günü arasında.
Türkiye'nin en güvenli ödeme sistemi BKM express kullanıyorlar. Ve 2017 itibariyle Türkiye'nin kredi kartsız en güvenli ödeme sistemi olan Masterpass'a da geçiş yapmışlar. Aldığınız ürünü beğenmediniz ya da bedeni mi uymadı,  kolay ve ücretsiz iade imkanı mevcut. İstanbul içi 6 saatte hızlı kurye ile teslimat yapıyorlar. Şehir dışı iseniz ertesi gün kargo elinizde. 70 TL ve üzeri ücretsiz kargo .

Teşekkürler Karakter Dükkanı...



İyi ki Doğdun Alp



tavada kalkan ciğeri

Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...