10 Aralık 2019 Salı
tavada sardalya buğulama
Tavada sardalya buğulama nasıl yapılır? Tavada, tencerede, fırında sardalya aynı yöntemle yapılır. Aynen hamsi buğulama gibi. Sardalya temizlendikten sonra, bütün veya kılçıkları alınmış (fileto) olarak yapılır. Buğulama yapımında soğan, domates, maydanoz, limon ve baharatlar kullanılır. Balığı pişirirken, balık kendi suyu ile pişirilir veya bir çay bardağı su ilave edilir. Buğlama yapımında önemli olan, balığın oda sıcaklığında olmasıdır. Bu yemeğin pişme süresiyle ve ocak ısısı ile ilgilidir.
Devamı »
tavada kalkan ciğeri
Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...
-
Instagramdan en cok tarifi sorulan paylasimlarimin basinda geliyor diyebilirim vanilyali profiterol. Aslinda tabi ki profiterol degil adi am...
-
Çikolata Kremalı Muzlu Klasik Sarı Kek Tarifi Selaaaaaaam!!!!!! Ben döndüm sanırım. Bloga tarif eklemeyeli epey olmuş. Yaz ben hiçbir şey ya...
-
Hala kahvaltı yapmayanlar çay demlenene kadar bir pizza yapabilirsiniz desem 😇😇😇 TAVA PİZZASI TARİFİ 3 yemek kaşığı yoğurt 1 yumurta 1...
-
Şu an odam darmadağın, her şey her yerde ve ben blog yazıyorum. Bir yıl içerindeki 5. taşınmamı gerçekleştirmek üzere hazırlıklara başladım....
-
Mutfakta prestijin ve mükemmelliğin simgesi Le Cordon Bleu’nün ünlü mezun şefleri 2017 yılının gastronomi trendlerini sektörle paylaşıyor! D...
-
Malzemeler: Çanak için; 350 g kıyma 3 dilim bayat ekmek içi 1 adet yumurta 1 adet rendelenmiş soğan Tuz Karabiber Patates püresi için; 2 ade...
-
Yılbaşında en çok ne yapmayı seviyorsunuz? Merak ediyorum, postu okursanız lütfen yorum olarak da yazın. Gaziantep'teyken, tabi küçükken...
-
Tamamen uydurma bir tarif oldu ama sonucunu çok beğendiğimiz ve çok kolay olduğu için sizinle de paylaşmak istedik. Ispanakları pişirmiyoruz...
-
Her türlü pasta ve kekte kullanabileceğiniz gibi meyvelerle de tüketebileceğiniz bir krema. Eğer koyu kıvamlı bir krema elde etmek istiyorsa...