30 Ekim 2017 Pazartesi

HC CARE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

HC CARE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

Aynalarla barışık olmak ister misiniz? Veya daha güvenle selfie çekinmek ? Eminim incede olsa hiç bir kadının hoşuna gitmiyordur kırışıklıklar.

Ben bir süredir  cilt bakımıma daha bir özen göstermeye başladım. Uzun zamandır hangi ürünleri alsam diye düşünürken sevgili hüzünsarısıblog blogunda hccare 'in cilt bakım ürünlerini içeren deneyimlerini okuyunca HC de karar kıldım. 3 haftadır kullanmaya başladım. Özellikle HC-ANTİ Wrinkle Serum'un etkisini hemen fark ettim.

Şimdi en değerli mücevherim oldular.

HC CARE CİLT BAKIM ÜRÜNLERİNE DETAYLI OLARAK BU LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.
https://www.hccare.com/cilt-bakim-urunleri


YENİLEYİCİ GÖZ BAKIM KREMİ
Göz altı torbaları, morluklar ve kırışıklıklara karşı özel terapi - 15 ml.

HC Eye Renewal Cream, yoğun yapılandırıcı etkisi ile göz çevresinin sıkılaşmasını destekler. Göz altında oluşan torbaları, koyu halkaları, ince çizgileri ve kırışıklık görünümünü önlemeye yardımcı olur.Az miktar ürünü göz altı bölgesine ve kaz ayaklarına uygulayın. Dairesel hareketlerle ve nazikçe masaj yaparak kremin tümüyle emilmesini sağlayın.

HC ANTI-WRINKLE SERUM
Kırışıklık Karşıtı Günlük Bakım Serumu

Türkiye'nin ilk %15 Argireline içeren, Matrixyl 3000 ve Yeniden Diriliş Bitkisi ile güçlendirilmiş, "botoks alternatifi" kırışıklığa karşı bakım ürünü.

HC Anti Wrinkle Serum, cildi sıkılaştırmayı destekler,ince çizgilerin, kırışıkların, mimik çizgilerinin ve kaz ayaklarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Kırışıklık karşıtı etkileri klinik olarak ispatlanmış.Tüm cilt tiplerine uygun bir üründür.Yeterli miktarda ürünü ince bir tabaka halinde yüz, boyun ve dekolte bölgesine ürün tamamen emilinceye kadar hassas bir şeklide masaj yaprak uygulanıyor. Tavsiye edilen günde 2 kez uygulanmasıdır. Ben sabah ve akşam uygulamaya başladım.


HC REJUVENATING TONIC
Yüz Temizleme Toniği
Kurudan yağlıya ve hassas ciltlere özel yüz temizleme toniği.

HC Care Rejuvenating Tonic Cleanser (Kuru ve hassas ciltler için) Gözeneklerin derinlemesine temizlenmesine, yağ salgısının dengelenmesine, cildin yumuşayarak sonrasında kullanılacak ürünlerin etkisinin artmasına yardımcı oluyor. Alkol içermiyor.

Tonik kullanan ciltlerde, gözeneklerde tıkanma yaşamaz.Ciltleri daha canlı ve pürüzsüz olur.Daha az sivilce sorunu yaşarlar. Kuruluk azalır.Sabunla temizlik yapan yağlı ciltlerde artan yağ salgısını frenler.

tavada kalkan ciğeri

Tavada kalkan ciğeri nasıl yapılır? Tavada kalkan balığını pişirmek için; kalkan ciğeri bol su ile yıkanır ve kurulanır. Tavada yapacağınız ...